CeramicPRO Vinyl&PPF Base Coat

(kun folie)

 

– Reduserer «appelsinhud» look
– Høyglans
– UVbeskyttelse
– Forlenger levetiden til folien
– Enklere vedlikehold

CeramicPRO er en nano-kjeramisk behandling som yter økt beskyttelse fordi den bla a. reduserer overflatefriksjon. Derfor vil de behandlede overflatene holde seg rene lengre, være enklere å rengjøre og har mindre sannsynlighet for skade.

CeramicPRO Vinyl&PPF TOP Coat (kun folie)

 

– Ekstrem glans
– Ekstra dybde
– Ekstrem glatthet
– Enklere vedlikehold
– Må ikke benyttes på matte overflater

CeramicPRO er en nano-kjeramisk behandling som yter økt beskyttelse fordi den bla a. reduserer overflatefriksjon. Derfor vil de behandlede overflatene holde seg rene lengre, være enklere å rengjøre og har mindre sannsynlighet for skade.

CeramicPRO 9H (kun lakk)

 

Ceramic PRO 9H er en permanent nano-kjeramisk lakkbeskyttelse. Behandlingen gir økt glans (på lakk) samtidig som overflaten blir superhydrofobisk og motstandsdyktig mot, kjemikalier, riper, graffiti, UV-stråler og varme (opptil 750º). Materialer som er behandlet med 9H vil holde seg ren over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til 9H gjør det mulig å legge flere lag på hverandre, slik at man kan bygge tykkelse og hardhet og dermed øke resistensen mot riper. 9H danner en permanent forbindelse til lakken og vil ikke kunne vaskes vekk eller brytes ned. Den kjeramiske hinnen gir overlegen beskyttelse mot forurensing og sterke kjemikalier.

Lagvis oppbygging:

9H lar seg legge i flere lag. Med riktig timing og pålegging er det i prinsippet mulig å så mange lag man ønsker. I de forskjellige behandlingspakkene er det lagt opp til et gitt antall lag per behandlingsnivå. Ett lag er å anse som tilsvarende tykkelse som ett lag applisert for hånd. Nyere påleggingsmetoder (med lakksprøyte) får 9H til å herde raskere og bedre slik at resultatet i nivådybde blir tykkere per runde med applikasjon. I effekt vil dette si at ett lag applisert med lakksprøyte gir en tykkelse tilvarende 2 lag lagt for hånd.

CeramicPRO Light (kun lakk)

 

Ceramic PRO Light er en nano-teknologisk lakkforsegling. Behandlingen gir økt glans (så lenge underlaget er blankt) samtidig som overflaten blir superhydrofobisk, motstandsdyktig mot kjemikalier, graffiti og UV-stråler. Materialer som er behandlet med Light vil holde seg rene over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til Light gjør det mulig å legge opp til to lag for mer glans, beskyttelse og best mulig resultat. Ceramic PRO Light kan legges over Ceramic PRO 9H for å øke glansen og den superhydrofobiske effekten.

CeramicPRO Textile

 

Ceramic PRO Textile er en superhydrofobisk impregnering som kan brukes på alle typer tekstiler. Ceramic PRO Textile reduserer overflateenergien på tekstiler, slik at væsker som kommer i kontakt med overflaten, former små dråper og preller av istedetfor å trekke inn i stoffet.

CeramicPRO Plastic

 

Ceramic Pro Plastic er en unik beskyttelse for plast og gummi, egnet for både utendørs og innendørs bruk. Plast og gummioverflater behandlet med Ceramic Pro Plastic vil få superhydrofobiske egenskaper og bli svært slitesterke. Behandlingen vil også fremheve den originale fargen og gjøre at gamle og slitne overflater får et fornyet utseende.

CeramicPRO Rain

 

Ceramic Pro Rain er et produkt spesielt utviklet for glass. Den unike formelen gjør behandlede overflater vannavvisende, resistente mot UV- stråler og gir en holdbarhet opp til 12mnd, avhengig av slitasje. Vann og andre væsker former små dråper og ruller lett av overflaten. Dette gjør at vannet tar med seg smuss og skitt fra glasset og holder seg ren over en lengre periode. Ceramic Pro Rain kan legges på alle glassruter, uansett form/farge og er helt usynlig.

Etterbehandling

 

Etter behandling med CeramicPRO skal man ikke polere eller behandle bilen med ordinære poleringsprodukter. Dette vil forringe produktets glans og glatthet.

Det anbefales å holde bilen jevnlig ren for å beholde behandlingens glans og avrenningsegenskaper. Vi anbefaler avspyling med høytrykk og skånsom håndvask. Maskinvask i alle valører vil kunne tørre ut topcoaten slik at vannavrenningen avtar raskere enn normalt. Børstevask frarådes på det sterkeste, da dette innebærer mekanisk slitasje på lakken og kan gi riper.

Etter en viss tid vil avrenningsegenskapene avta, dette er normalt. Ved behandling med 9H vil derimot beskyttelsen i produktet fremdeles være tilstede, og man vil trenge en etterbehandling. CeramicPRO Sport er beregnet som en forlengende behandling og gjøres enkelt hos oss som en årlig affære og vil gjenopprette vannavrenning og glansen i behandlingen.

© 2020 Grand Autodesign AS | Brådalsstubben 18, 1481 Hagan, Oslo | +47 966 60 909 / 451 59 999 | kundeservice@grandautodesign.no | @grandautodesign | facebook.com/grandautodesign

Screenshot 2019-02-12 at 20.05.44.png
Screenshot 2019-05-21 at 20.12.36.png