top of page
GTechniq.png

HALO (Folieprodukt)

 

Gtechniq HALO er en coating til folierte biler. Den utfyller og forbedrer egenskapene på PPF/Paint Protection Film og vinyl. Den gir god UV-beskyttelse og hindrer falming, samtidig som den bidrar til svært gode vann- og smussavprellende egenskaper. Bilen blir enklere å holde ren og folien holder seg blank og klar!

– Reduserer «appelsinhud» look
– Høyglans
– UVbeskyttelse
– Forlenger levetiden til folien
– Enklere vedlikehold

-- 1lag = 1års garanti

73cb014d42d1fe2985c991dee7036dfa_open.jp

1Lag - 3500,- NOK

2Lag - 5000,- NOK

Crystal Serum Light  + EXOv4

Gtechniq Crystal Serum Light + Gtechniq EXOv4 er noe av det aller beste som finnes innen keramiske lakkforseglinger. Ved påføring av Crystal Serum Light legges det i praksis et tynt lag kvarts/glass på alle lakkerte overlater og lykter. Etter 2 timers herdetid av Crystal Serum Light påføres Gtechniq EXO. EXO gir Light som allerede har en fantastisk glans, dybde og smussavvisende overflate ytterligere forsterkede egenskaper.

 

Crystal Serum Light + EXO gir lakken en helt magisk glans, dybde, ekstreme vann og smussavvisende egenskaper, UV-beskyttelse og som alle andre keramisk lakkforseglinger har den selvrensende egenskaper. Selvrensende egenskaper betyr at bilen ikke på langt nær vil bli like skitten som en ubehandlet bil. Det på grunn av at den glatte overflaten forseglingen gir. Renholdet av den forseglede bilen blir langt enklere enn tidligere.

Nybil - 5999,- (max 10.000km)

Bruktbil 6999,-  (over 10.000km)

e9361dd1a07d470fa7c96e180820a8c4_open.jp

Crystal Serum Light

 

Crystal Serum Light er en keramisk forsegling av høy kvalitet. Ved påføring av Crystal Serum Light legges det i praksis et tynt lag kvarts/glass på alle lakkerte overlater og lykter. Crystal Serum Light gir lakken høy glans, vann og smussavvisende egenskaper, UV-beskyttelse og som alle andre keramisk lakkforseglinger har den selvrensende egenskaper. Selvrensende egenskaper betyr at bilen ikke på langt nær vil bli like skitten som en ubehandlet bil. Det på grunn av at den glatte overflaten forseglingen gir.

Renholdet av den forseglede bilen blir langt enklere enn tidligere.

ClearVision Smart Glass

 

G1 ClearVision gjør det sikrere og mindre slitsomt å kjøre i regn, da den er svært skitt- og regnavstøtende. Gjør også at insektrester blir mye lettere å vaske av. G1 binder seg kjemisk til frontruten, noe som fører til en uslåelig holdbarhet. Varer i inntil 2 år eller 30 000 km! 

Fastpris 1500,- NOK

C5 Wheel Armour

 

C5 binder seg kjemisk til felgen og lager en overflate som gjør at bremsestøv og annen skitt ikke fester seg til felgen - felgen blir mye lettere å vaske. En behandling med C5 varer et helt år!

2500,- NOK (3500,- med demontering)

Interiør

 

Interiør: tepper, stoff, skinn, plast og gummidetaljer impregneres og forsegles. Det gjør interiøret mer bestandig mot smuss og søl. Uansett viktig å fjerne søl fort sånn at det ikke rekker å trekke inn/ned i overflaten.

2500,- NOK

Andre tjenester:

STEG 1 polering (70% korreksjon) - 3000,-

STEG 2 polering(90% korreksjon) - fra 5000,-

Total korreksjon (spør for pris)

bottom of page