top of page

Helfoliering av bil

Fargefoliering er den raskeste, enkleste og rimeligste måten å tilpasse fargen og stilen på kjøretøyet ditt. Vi tilbyr hundrevis av farger / teksturalternativer og enhver kombinasjon av vinyl og/eller grafisk design du kan forestille deg.

 

Foliering kan tilpasses med hvilken som helst kombinasjon av folie eller grafisk design du kan drømme om, og kan eksempelvis inkludere striper, dekaler og andre deler som speil, tak, spoiler og m.m.

 

Med foliering kan du midlertidig endre fargen på kjøretøyet uten noen form for skade/slitasje på originallakk under. Foliering beskytter også bilen din mot steinsprut, falming av lakk og mindre skrubbsår. Den kan ikke sammenlignes med Paint Protection Film, men den forhindrer mye slitasje og beskytter godt. Ikke bare tilbyr vi hundrevis av ferdiglagde vinylfarger, vi kan også skrive ut hvilken som helst fargenyanse, og hvilken som helst effekt. 

 

Vanligste finishen er Gloss, Satin og Matt. Våre leverandører tilbyr mange, mange forskjellige teksturalternativer, så hvis du vil ha en spesifikk Avery Dennison- eller 3M vinylfarge, er det sannsynlig at vi kan hjelpe deg med det. Og hvis ikke, har vi muligheten til å tilpasse glansen, eller nivået på satin, matt, metallisk eller glitter-strukturert laminering for deg.

 

Deretter bør du vurdere dekning. De fleste fargebytteomslag dekker den lakkerte overflaten som er synlig utenfra. Dørkarmer, innvendige lakkerte deler rundt bagasjerom og andre små innvendige områder som er lakkert, vil forbli i originalfargen. Husk at foliering av disse områdene krever at deler av kjøretøyet ditt blir demontert, noe som krever at personalet vårt bruker en del mer tid, noe som igjen betyr høyere kostnader for deg. Vil du fortsatt ha dette? Vi anbefaler alltid å holde det enkelt. I stedet for å øke budsjettet for disse områdene, kan du legge til keramisk forsegling for folie, oppgradere vinduene med den nyeste filmen vår som reduserer IR-strålene med 86%, eller andre oppgraderinger som virkelig vil gi verdi for deg.

 

Noen raske fakta om folieringen vår:

  • Vi bruker KUN folie av høy kvalitet, f.eks. Avery Dennison og 3M (med mindre annet er forespurt, vi har tilgang på mange flere farger fra øvrige leverandører).

  • Vi bruker de beste skriverne som er tilgjengelige på markedet for å oppnå feilfrie, dypt tilpassede farger og brede, trykte paneler for å skape en sømløs innpakning.

  • Vårt designteam har den designvisjonen du trenger for å ta bilen din til et nytt nivå. Fra eksotisk tilpassede stripesett til enkle innlagte hint av farger i innfelte kurver, kan våre designere utforme bilen du ønsker.

  • Vårt sertifiserte installasjonsteam er grundig opplært og testet av de aller beste i bransjen.

  • Foliering leveres med inntil fem års installasjonsgaranti.

 

 

Klar til å komme i gang? Be om et pristilbud med foliering ved å bruke vårt elektroniske skjema nå.

DSC_0023.JPG
DSC_0010.JPG
DSC_0068@2x.jpg
DSC_0043.jpg
60344181_1473907556093853_56588666307975
DSC_0686 copy.jpg
bottom of page