top of page

ALT TIL BEDRIFTSBIL

Vårt mål er å forstå dine forretningsbehov og omgjøre dem til virkelighet. Vårt dedikerte designteam vet hvordan vi skal synliggjøre din bedrift, hvordan dine kunders interesse skal vekkes, og hvilke faktorer som spiller inn for å synliggjøre kundenes behov. Velg det alternativet som passer deg under:

Vito Art3.png

Full Print-foliering dekker hele overflaten på et kjøretøy og gir det ypperste innen kreativ design og visuell påvirkning. En full pakke genererer flest inntrykk.

Vito Half Bleu7.png

”Delvis printfoliering” dekker bare en del av kjøretøyet, og er designet for å tilpasses med den opprinnelige lakkfargen, og for å gi en ”full effekt” med lavere kostnader

DSC00016.jpg
bestseller.png

Skjært grafikk er et enkelt og rimelig alternativ til en foliering. Du kan dekorere kjøretøyene dine med en firmalogo, en oppfordring til handling og / eller et grafisk bilde, nettsted, adresse eller slagord.

Untitled-1.jpg

Vi skriver ut grafikk på et perforert vinylmateriale som ikke vil hindre synligheten din mens du kjører, men som samtidig vil annonsere budskapet utenfra (flott merkevarealternativ for trange budsjetter).

PROSeSS

#1 Design

Du vil bli koblet til en in-house designer som har best kjennskap til ditt forretningsbehov. Ut i fra dine spesifikasjoner og ideer vil vår designer lage 3 forslag for deretter å finspisse et av forslagene som blir ditt endelige resultat.

#2 Print

 Når vi sammen har oppnådd det endelige design-resultatet, vil vi starte produksjonen. Vi tar kontakt med deg for å avtale installasjon på din bil. Vi bruker alltid toppkvalitets materialer.

#3 Install

Vårt team av sertifiserte montører setter i gang installasjonen. Vi ber om at det påregnes opptil 2 dager til denne prosessen, slik at vi kan sørge for at installasjonen gjøres grundig og at det settes av god tid til etterkontroll.

IMG_9030.HEIC

REKLAMESKILT, FASADESKILT

Som kunde hos Grand Autodesign

kan vi hjelpe deg med utvendig profilering, skilt, akryl/aluminium skilt, klær og andre løsninger til din bedrift.

Screenshot 2020-09-22 at 15.30.06.png

BANNERE, ROLL-UP

Vi tilbyr også andre reklameartikler - bannere, roll-up m.m!

bottom of page