top of page

Del-PRINT PROFILERING

Florist Transit1.png
Florist Transit3.png

”Delvis printfoliering” dekker bare en del av kjøretøyet, og er designet for å tilpasses med den opprinnelige lakkfargen, og for å gi en ”full effekt” med lavere kostnader. Vi bruker begrepet “delvis printfoliering” spesielt for kommersielle kunder (de som bruker kjøretøyene sine som reklame for deres produkter eller tjenester). Dette uttrykket kan brukes til å beskrive alle folieringer som ikke dekker 100 prosent av kjøretøyet, men som dekker mer enn kuttet vinyl eller klistremerker.

 

En av fordelene med å få en ”delvis printfoliering” designet for kjøretøyet ditt er at du kan oppnå den fulle "følelsen" uten en full prislapp.

Kjøretøysgrafikk skaper et merke for din bedrift, kommuniserer en melding, reklamerer for en tjeneste og / eller gir kjøretøyene dine en profesjonell og pålitelig konkurransefordel.

Noen få kjappe fakta om Grand Autodesigns pakker med DELVIS PRINT:

  • For våre kunder med 3 eller flere biler kan vi ofte gi en god pakkepris.

  • Vi bruker foliematerialer av høyeste fra Avery Dennison, 3M og Orafol.

  • Vi bruker de beste skriverne som er tilgjengelige på markedet for å oppnå feilfrie, dype farger og brede, 60-tommers trykte paneler for å lage et omslag med så få sømmer som mulig.

  • Ved å dekke kjøretøyet ditt i folie av høy kvalitet øker du videresalgsverdien umiddelbart. Folien beskytter lakken mot falming, mindre skrubbsår og generell slitasje. 

  • Folien skader ikke kjøretøyets overflater.

  • Våre designere har lang erfaring med merkevarebygging, reklame og produksjon av unike grafiske design. Du vil bli koblet ti en egen designer som setter seg grundig inn i din virksomhet og deretter kartlegger behovene dere har, er tilgjengelig for deg for spørsmål og redigeringer, og som vil hjelpe deg med å følge prosjektet fra A til Å. Vi er ikke fornøyde før du er fornøyd, og dette er alltid inkludert i avtalt pris!

  • Kommersiell foliering har tre års installasjonsgaranti. Avhengig av hvor godt vedlikeholdt folien er, ser vi i noen tilfeller at enkelte deler bør byttes etter ca . 3-5 år. Samtidig har vi også mange eksempler på folie som holder i opptil 7-8 år. Med andre ord; vedlikehold er nøkkelen til lang varighet.

  

Når samme design brukes på to kjøretøyer eller flere, kan vinylgrafikk forene forskjellige merker og modeller av kjøretøyer for å skape et sammenhengende firmamerke. Våre designere kan også opprette eller oppdatere bedriftens logo hvis du er ute etter en komplett merkevareoverhaling.

 

Vårt sertifiserte installasjonsteam er grundig opplært og testet av de aller beste i bransjen. Det er mange utfordringer med å bruke trykt grafikk på kommersielle kjøretøy - de fleste har bølgeflater, hevede gjenstander mm. som kan resultere i ujevne linjer når materialet blir strukket, oppvarmet og dratt for å tilpasses disse overflatene, og det er derfor viktig å ansette installatører som har bransjeerfaring og kjenner disse detaljene. Våre installatører gjør det, og de er eksperter på å matche paneler for å minimere sømmer og samtidig opprettholde standarden.

 

Heldekkende designfolie brukes på, biler, lastebiler, busser, varebiler, båter, butikkfronter og i alle slags bruksområder som er kommersielle, personlige og industrielle.

 

Klar til å komme i gang? Be om et fullstendig tilbud ved å bruke vårt elektroniske skjema nå.

Sjekk estimert priser.

Vito Half Bleu6.png
Vito Half Bleu4.png
bottom of page