top of page

Om oss

MOTTO

Helt fra starten har vårt viktigste mål vært å bli det foretrukne nisjeverkstedet for bilfoliering med foliering av en hittil ukjent kvalitet og holdbarhet.
Vårt motto har vært at vi skal presentere et kvalitetsnivå som blir bedre dag for dag, og som til slutt resulterer i full kundetilfredshet. Dette føler vi at vi nå har nådd – og kundene våre er enige!

VITENSKAPEN BAK FOLIERING

Det krever stor nøyaktighet og mye tålmodighet å montere folie på en bil. Denne prosessen omfatter flere oppgaver og solid kunnskap om bilene, de rette fysiske egenskapene til materialet og de korrekte monteringsmetodene. Alle biler har ulike fasonger, kurver og finisher. Våre høyt kvalifiserte montører utarbeider derfor en plan for hver eneste bil. De tilpasser planen til bilens tilstand og vanskelighetsgrad, og bruker de rette monteringsmetodene med det valgte materialet. Vi hjelper deg med å velge de rette materialene og fargene og ta de beste avgjørelsene.

ALLE DETALJER ER VIKTIGE

Vi tar hensyn til alle utfordringer på alle plan når vi folierer bilen din. Hver eneste kantlinje skal være perfekt, nøyaktig, symmetrisk og uten ujevnheter. Det er kun ved å følge disse reglene at vi er i stand til å oppnå en perfekt finish, svært lang holdbarhet og en opplevelse som gjør hver enkelt kunde fornøyd.

LIVSLANG LÆRING

Vi har tilbrakt mange år med å reise rundt til verdens beste folieringsverksteder, møte montører i verdensklasse og delta i utstillinger og konkurranser på internasjonalt plan. Vi mener at vår kunnskap og erfaring er uten sidestykke i den norske folieringsbransjen i dag. Vi er svært stolte av våre sertifiseringer og utmerkelser, og våre relasjoner i folieverden utenfor lille Norge.

ANSVAR

Vi behandler hver eneste bil som kommer innom verkstedet vårt, som vår egen. Vi tenker på hver eneste detalj i arbeidet vi gjør, og vi garanterer at bilen din er i trygge hender hos oss – fra den første grunnleggende klargjøringen til det ferdige resultatet.

Chosen By Dealers

GTechniq.png
porsche_logo_PNG4.png
Tesla-Logo-1.png
Logo-BNH.png
bilia-logo_400x123.png
large.png
LOGO.png
GrandSommer2020.jpg
bottom of page