top of page

VINDU PROFILERING

Vi skriver ut grafikk på et perforert vinylmateriale som ikke vil hindre synligheten din mens du kjører, men som samtidig vil annonsere budskapet utenfra (flott merkevarealternativ for trange budsjetter).

Vi bruker begrepet "vindusperforering" for å beskrive vinyl som er perforert med et mønster av runde, jevnt fordelte hull. Når det brukes på en glassoverflate, gjør perf-materiale det mulig å se trykt grafikk fra utsiden, men oppleves ”usynlig” innenfra.

 

Perforering av vinduer har mange bruksområder utover bilvinduer. Det kan også brukes på glassbygninger, butikkvinduer, vise midlertidige kampanjer på detaljvinduer, reklame på glassdører eller andre glassoverflater der du ønsker at et bilde skal sees fra den ene siden, men ikke fra den andre.

Vindusperforering kan virkelig knytte selskapets merkevare sammen. Kjøretøyene og butikken din kan samarbeide om å lage en gjenkjennelig reklame som antyder kundelojalitet og publikum vil kjenne igjen deres virksomhet på en oversiktelig måte.

 

Oppbevarer du dyre gjenstander i varebilen din? Hvis du ikke ønsker å ha perforert vinyl, kan vi tilby profesjonell toning av vinduer. Mørke vinduer vil holde verktøyene dine trygge for uvedkommende og vil gi deg komfort ved å holde bilen kjøligere på varme sommerdager.

 

Klar til å komme i gang? Be om et fullstendig tilbud ved å bruke vårt elektroniske skjema nå

Sjekk estimert priser.

bottom of page