top of page

SKJÆRET PROFILERING

Turqoise IT3.png
Vito Stripe7.png
Fancy Caddy1.png
Turqoise IT9.png
Simpe courier.png
Birdlocks1.png

Skjært grafikk er et enkelt og rimelig alternativ til en foliering. Du kan dekorere kjøretøyene dine med en firmalogo, en oppfordring til handling og / eller et grafisk bilde, nettsted, adresse eller slagord.

 

Vi bruker begrepet "skjært" spesifikt for kommersielle kunder (de som bruker kjøretøyene sine som reklame for deres produkter eller tjenester). Skjært grafikk dekker et lite område på et kjøretøy og består vanligvis av telefonnumre, nettsteder og annen enkel tekst eller grafikk.

 

Hvis du ser etter en billig måte å ”merke” kjøretøyene dine på, er skjært grafikk en fin måte å legge til en logo eller annen forretningsinformasjon på utvalgte deler på bilen din. Mens skjært grafikk ikke tar like mye oppmerksomhet som et fullstendig printfoliert jobb, kan de fremdeles kommunisere bedriftens grunnleggende informasjon på en sammenhengende og profesjonell måte.

 

Kjøretøysgrafikk skaper et merke for din bedrift, kommuniserer en melding, reklamerer for en tjeneste og / eller gir kjøretøyene dine en profesjonell og pålitelig konkurransefordel.

Noen få kjappe fakta om Grand Autodesigns pakker med SKJÆRET PROFILERING:

  • For våre kunder med 3 eller flere biler kan vi ofte gi en god pakkepris.

  • Vi bruker foliematerialer av høyeste fra Avery Dennison, 3M og Orafol.

  • Vi bruker de beste skriverne som er tilgjengelige på markedet for å oppnå feilfrie, dype farger og brede, 60-tommers trykte paneler for å lage et omslag med så få sømmer som mulig.

  • Ved å dekke kjøretøyet ditt i folie av høy kvalitet øker du videresalgsverdien umiddelbart. Folien beskytter lakken mot falming, mindre skrubbsår og generell slitasje. 

  • Folien skader ikke kjøretøyets overflater.

  • Våre designere har lang erfaring med merkevarebygging, reklame og produksjon av unike grafiske design. Du vil bli koblet ti en egen designer som setter seg grundig inn i din virksomhet og deretter kartlegger behovene dere har, er tilgjengelig for deg for spørsmål og redigeringer, og som vil hjelpe deg med å følge prosjektet fra A til Å. Vi er ikke fornøyde før du er fornøyd, og dette er alltid inkludert i avtalt pris!

  • Kommersiell foliering har tre års installasjonsgaranti. Avhengig av hvor godt vedlikeholdt folien er, ser vi i noen tilfeller at enkelte deler bør byttes etter ca . 3-5 år. Samtidig har vi også mange eksempler på folie som holder i opptil 7-8 år. Med andre ord; vedlikehold er nøkkelen til lang varighet.

  

Når samme design brukes på to kjøretøyer eller flere, kan vinylgrafikk forene forskjellige merker og modeller av kjøretøyer for å skape et sammenhengende firmamerke. Våre designere kan også opprette eller oppdatere bedriftens logo hvis du er ute etter en komplett merkevareoverhaling.

 

Vårt sertifiserte installasjonsteam er grundig opplært og testet av de aller beste i bransjen. Det er mange utfordringer med å bruke trykt grafikk på kommersielle kjøretøy - de fleste har bølgeflater, hevede gjenstander mm. som kan resultere i ujevne linjer når materialet blir strukket, oppvarmet og dratt for å tilpasses disse overflatene, og det er derfor viktig å ansette installatører som har bransjeerfaring og kjenner disse detaljene. Våre installatører gjør det, og de er eksperter på å matche paneler for å minimere sømmer og samtidig opprettholde standarden.

 

Heldekkende designfolie brukes på, biler, lastebiler, busser, varebiler, båter, butikkfronter og i alle slags bruksområder som er kommersielle, personlige og industrielle.

 

Klar til å komme i gang? Be om et fullstendig tilbud ved å bruke vårt elektroniske skjema nå

Sjekk estimert priser.

bottom of page